Dondurma: Korkulu rüyam

Düşünsenize dondurma yiyemiyorsunuz. Hele şu sıcak yaz aylarına girmişken soğuk şeylerden uzak durmak :/

Ya da ekşi,sıcak şeyler yemek size zulüm gibi geliyor. Ufak bir problem diş problemi hayat alışkanlıklarınızı değiştiriyor yaşam kalitenizi azaltıyor. Olabilir mi evet. Çevremde bu sıkıntıyı çeken tanıdıklarım var benim de maalesef. Benim böyle bir sorunum yok. Çok şükür. Ama sorunu olanlarında artık canlarını sıkmalarına gerek yok.

Bugün Sensodyne, biz bloggerları güzel bir kahvaltı ile ağırladı. Sofa Otel’de Nişantaşı’da güzel bir pazar kahvaltısı ardından da Doç Dr. Tosun Tosun bizlere diş hassasiyetinin hangi durumlarda ortaya çıktığını ve çözümü için geliştirdikleri ürünün nasıl bir etki gösterdiğini anlattı. Kahvaltının ardından stresli şehir hayatının etkilerinden arınmak için yapabileceğimiz klasik yoga çalışmalarını öğrenme ve uygulama fırsatı bulduk.

Sensodyne’in bu yeni diş macunu, sinir sisteminin sıkıntısız çalışabilmesi için diş kökünde uygun dengede olması gereken Potasyum Nitrat’ın dişe uygulanması sonucu hassasiyet sorununu ortadan kaldırıyor. 60 saniye de sorunu çözüyor ve düzenli kullanımda da uzun vadede rahatlık sağlıyormuş.

Dondurma yiyemeyen,buzlu su içemeyen insanlar için harika bir haber. Sıcaklarda serinlemek korkulu rüya olmaktan çıkacak :)

Doç Dr. Tosun Tosun’u dinlemeden önce de gayet keyifli sohbetler içindeydik. Masamız okumaktan hoşlandığım blog sahipleriyle oldukça renkliydi. Sohbete doyamadım. Blogger arkadaşlarımla yeniden görüşmeyi iple çekiyorum. Bu güzel organizasyon için Excel iletişim’e Ve Aylin’e çok teşekkür ederim.

Facebook Yorumları:

3 comments

  1. saglıklı mutfak diyor ki:

    Berna’cım vallahi çok hızlısın :) Gerçekten süper bir gündü. Tekrar görüşmek dileği ile.

  2. NiLaY diyor ki:

    Valla bu ne hız böyle :) taıştığımıza sevindim canım.. görüşürüz yeniden diyorummm

  3. berna diyor ki:

    ben de çok eğlendim canım yeni etkinliklerde görüşürüz yine inşallah :) Hızlı olmak zorundayız zaman çabuk geçiyor :)

E-posta adresiniz gösterilmeyecek. Gerekli alanlar * ile işaretlidir.

*



Sosyal Medya

Facebook

Facebook Yorumları

  • özlem Gürçağan 01 Feb 2011
    süpersiniz.ev keyfi anlatımınızı da çok beğendim
  • ya elbisem sıyah beyaz serıtlerı var kenarında tek basına yıkadım beyazlar oldu grı ne yapmam lazım
  • Umut Kefeli 14 Jan 2011
    Sn. BMA,



    Malesef ben de Ankara- Zonguldak-İstanbul şehirlerinde en az 10 bayiye başvurdum. Her bayi "stoklarda yok,sırada bekleyen onlarca kişi var size mahçup oluruz" diyerek sözleşme yapmadı. Ama hepsi adımı ve telefonumu aldı. Ekim ayından beri bu iş için kendi adıma uğraştım Vodafone'a defalarca kez şikayet ettim, müşteri hizmetlerine şikayet[...]